Acest articol cu auto​​rulote în Spania poate fi folosit pentru a vă ajuta să vă planificați propriul itinerariu perfect pentru Spania. Începe în nordul orașului Barcelona și vă duce la munți cu vârfuri de zăpadă, orașe medievale și la sud, în climatele mai calde din Andalucia, care se învecinează cu coasta mediteraneană a sudului Spaniei.

Propria dvs. călătorie cu autocaravana în Spania poate fi planificată în consecință, în funcție de perioada dvs. de timp, de sezon și de a face lucrurile care vă plac cel mai mult. Includem atât orașe spaniole bine cunoscute, cât și orașe puțin mai departe de calea bătută pentru a vă oferi o combinație de opțiuni.

AUTORULOTA ÎN SPANIA

Ne aflam într-un autocaravan care călătorea prin Spania – ceea ce a fost un mod fantastic de a vedea țara. Veți găsi un link către fiecare stație de rulot la sfârșitul fiecărui oraș și pe harta interactivă de mai jos.

UNDE PUTEȚI CAMPA PESTE NOAPTE CU AUTORULOTA DUMNEAVOASTRĂ ÎN SPANIA?

Am folosit aplicația Camper Contact (aproximativ 6 euro / an) când călătoream prin Spania pentru a găsi locurile noastre pentru rulote peste noapte. Au peste 2000 de locuri de parcare pentru rulote și zone de service pentru rulote listate în Spania. Mulți rulote folosesc și aplicația Park4Night.

Pentru a vă ajuta cu planificarea – am inclus toate stațiile noastre pentru rulote peste noapte pentru călătoria dvs. în Spania.

PUTEȚI TABARA SĂLBATIC ÎN SPANIA?

Nu pare să existe un răspuns clar la această întrebare, dar, în general, aveți voie să rămâneți peste noapte numai în spații destinate rulotei. Campingul sălbatic poate fi permis în anumite condiții, iar unele regiuni sunt mai stricte decât altele. Cu toate acestea, rețineți că campingul sălbatic nu este deloc permis în niciunul dintre parcurile naționale din Spania.

ÎNCHIRIERI DE CAMIOANE ÎN SPANIA

Vă recomandăm Motorhome Republic – aceștia pot căuta cele mai bune oferte pentru dvs. cu diverse puncte de preluare și țări. Când le-am folosit, au fost extrem de utile și am economisit mai mulți bani mergând direct către ei, mai degrabă decât către companiile individuale de închiriere.

LOCURI PENTRU A CALATORII CU AUTORULOTA PRIN SPANIA

BARCELONA

Barcelona, ​​un oraș fondat în secolul I î.Hr., este renumit pentru arta și arhitectura sa și este un loc perfect pentru a începe călătoria dvs. în Spania – mai ales dacă este în afara sezonului!

Orașul se află într-o regiune autonomă din nord-estul Spaniei numită Catalunya. Deplasarea este ușoară, deoarece orașul are un sistem de transport public bine gândit format din metrou, autobuz și tramvai.

SFATURI DE CĂLĂTORIE PENTRU BARCELONA

• Liniile de metrou și tramvai pot fi găsite aici.

• Pentru rețelele de autobuze, faceți clic aici.

• O locație centrală bună pentru a începe zilele de vizitare a obiectivelor turistice este intersecția centrală subterană Plaça d’Espanya

• Dacă petreceți mai mult de o zi în oraș, luați în considerare achiziționarea cardului Barcelona care oferă călătorii nelimitate cu metroul, autobuzul și tramvaiul timp de 2 până la 5 zile PLUS intrare gratuită sau redusă la multe dintre atracțiile majore.

ZONA MONTJUIC

Există câteva atracții de neratat aici:

• Patru coloane: Marea intrare în Palatul Național din Montjuic trece pe lângă cele patru coloane, care simbolizează cele patru dungi colorate de pe steagul catalan.

• Fântâna Magică din Montjuic: un spectacol muzical de apă cu lumini care se află chiar în fața celor Patru Coloane.

• Les Cascades: o serie de căi navigabile pe scări, înființate în 1992 pentru Jocurile Olimpice.

• Palatul Național Montjuic: Dealul proeminent Montjuic are vedere la Barcelona și găzduiește Palatul Național Montjuic, care găzduiește Muzeul Național de Artă din Catalunya.

• Parcul Olimpic din Barcelona: în spatele Palatului Național din Montjuic se află Parcul Olimpic al Barcelonei, care a fost folosit pentru Jocurile Olimpice din 1992.

• Fountain Steps: chiar în partea Les Cascades se află Fountain Steps, cu straturile lor frumoase de plăci decorative și sculpturi care curg.

• Castelul Montjuic: Situat chiar în vârful dealului Montjuic. Stâlpele oferă vedere panoramică la Barcelona.

LA RAMBLA

La Rambla este locul unde se află toată acțiunea. Această promenadă are o lungime de peste un kilometru și leagă centrul Barcelonei de vechiul port. Acesta rulează între două străzi cu acces numai pietonal, lăsând mult spațiu pentru piețele stradale, artiștii, tarabele de alimente și artiștii de stradă. Există tot felul de obiective interesante aici.

Aici veți găsi și piața fantastică, Mercat de Sant Josep – La Boqueria. Această piață ambalată avea tarabe cu tot felul de delicatese comestibile. Fructe și băuturi din fructe, fructe de mare, sushi, o multitudine de dulciuri și delicii delicioase de tot felul. Aici este locul ideal pentru a cumpăra niște fructe și legume proaspete și pentru a încerca să faceți mâncare clasică spaniolă – cum ar fi berenjenas rellenas (vinete umplute).

MONUMENTUL CHRISTOPHER COLOMB

La capătul La Rambla, spre mare, ne-am găsit printre o mulțime mult subțiată. În fața noastră se afla puternicul Monument Cristofor Columb, construit în 1888 pentru a-și onora călătoria în America.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.