Inchirierea unei autorulote

Inchirierea unei autorulote ne-a trezit un mod special de călătorie. Unul care încă ne face să poftim viața pe drum și aventura constantă de a merge cu fluxul.

Nu este nimic asemănător cu libertatea de a călători oriunde vrei. Să rătăcească din capriciu. Un spirit liber, care râde în fața aglomerării și constrângerilor umede ale vieții. Călătoria cu rulote vă permite să faceți fotografii.

Am inchiriat un camper și am călătorit prin Europa timp de un an. Acest articol vă va ajuta să eliminați factorii de stres de la inchirierea unei autorulote și include multe dintre lucrurile pe care ne-am dori să le știm când ne planificăm călătoria în Europa.

O călătorie cu autorulota poate fi un vis, dar trebuie să fii pregătit și să citești ce trebuie să știi.

Deci, veți dori să:

• Aflați ce tip de rulota sau autorulota ar trebui să alegeți

• Faceți-vă o idee despre tipul de opțiuni de angajare a rulotei disponibile

• Știți ce trebuie să căutați atunci când inchiriati o autorulota sau un RV și întrebările de pus

• Aveți acces la un planificator de călătorie rutieră, care poate fi imprimat gratuit

Informațiile pe care le-am inclus aici vă vor orienta în direcția corectă atunci când angajați un camper..

CE TIP DE CAMIOANĂ TREBUIE SĂ ÎNCHEDI?

Ce rulotă alegeți va depinde de mai multe lucruri;

• Bugetul tău

• Numărul de pasageri

• Încrederea dvs. în conducerea vehiculelor mari

• Cât de lungă va fi călătoria dvs.

• Dacă veți face camping sălbatic sau veți sta la campinguri cu facilități

• Ce creatură îți va mângâia

Există multe tipuri diferite de rulote, rulote și rulote pentru a alege și la început, diferențele dintre ele pot fi confuze.

Mai jos, veți găsi o defalcare a ceea ce este ceea ce vă va oferi o idee despre tipul care vi se potrivește cel mai bine.

DIFERENȚA ÎNTRE UN RV, CAMIOANĂ ȘI AUTORULOTA – ÎNTR-UN CUVÂNT

Cuvintele RV (vehicul de agrement), rulotă și autorulota sunt adesea folosite în mod interschimbabil.

Dar sunt la fel sau diferite?

UN RV

Termenul RV acoperă o mare varietate de rulote. Acestea includ vehicule precum o rulotă sau o rulotă, precum și remorci și rulote. Cuvântul RV este utilizat în principal în Statele Unite (SUA) și Canada. Acest articol se va concentra pe RV-urile motorizate, care sunt rulote și rulote.

O AUTORULOTA

O rulotă este o dubă în care te duci la camping. Deci, teoretic, acest termen ar putea include atât rulote, cât și vehicule de agrement motorizate (RV-uri).

În practică, totuși, o rulotă se referă, în general, la o dubă mai mică, care nu are toaletă. Acestea fiind spuse, unele includ și autocaravana clasa B în această categorie – care are toaletă.

Confuz încă?

Stai cu mine.

Variantele camperului pot varia de la o camionetă mică convertită, în care este posibil sau nu să te poți ridica în picioare, până la o rulotă clasă B lungă de 7 metri, cu pat, zonă de living și duș / toaletă încorporată.

O CAMIONETA

Un autocaravan este un vehicul cu motor care are, în general, toaletă, chicinetă și zonă de dormit. Termenul de rulot este cel mai simplu de înțeles, dar există trei clase diferite. Există clase de autocaravane de tip A, B și C. (Există, de asemenea, un B + și un super C, ceea ce înseamnă practic că sunt o versiune mare a acelei clase de rulote).

CLASA ‘A’ AUTO-CASĂ / RV

Un autocaravan / RV „Clasa A” arată mai mult ca un autobuz. Are un șasiu comercial, armat și este mai spațios și mai luxos decât alte rulote sau rulote.

Dacă căutați lux, aveți o familie mare și nu vă deranjează să conduceți un autobuz, atunci această opțiune poate fi pentru dvs.

CAMIOANĂ CLASA ‘B’ SAU RV

Un autocaravan clasa B este cel mai mic dintre rulote. Este o autoutilitară compactă și versatilă. Acesta este tipul de rulot pe care l-am folosit călătorind prin Europa pentru anul respectiv. Există, de asemenea, rulote B + puțin mai mari.

Aceste rulote sunt cele mai ușor de manevrat și se pot încadra în toate campingurile. Majoritatea au un duș umed, ceea ce înseamnă că dușul și toaleta sunt o unitate. Un autocaravan clasa B are în general 2 persoane, iar patul poate fi fix sau convertibil. Vă recomandăm să obțineți un pat / paturi fixe pentru a economisi dificultatea de a face patul în fiecare noapte.

Dacă sunteți un cuplu și vă veți petrece mult timp în afara drumețiilor și explorării, atunci acest tip de rulot este perfect. Are toate facilitățile necesare de care aveți nevoie. Cu toate acestea, dezavantajul este că are puțin spațiu și spațiu de stocare. Acest tip de închiriere de autocaravane tinde să fie cel mai prietenos cu bugetul.

CLASA C AUTORHOME SAU RV

Un autocaravan „Clasa C” / RV are cel mai adesea o cabină deasupra scaunului șoferului și are mai mult spațiu decât un Clasa B. Autocaravana clasa C are dimensiunea dintre A și B.

De parcă nu este deja suficient de confuz! – Nu știu de ce nu sunt comandate logic.

În ordinea dimensiunii rulotei, de la cel mai mare la cel mai mic: A> C> B

Dacă sunteți o familie de 4/6 sau un cuplu care caută mai mult spațiu, atunci această opțiune va fi una bună de angajat.

INCLUZII CARE POATE SA NU SE INCLUDE ÎN ÎNCHIRIAREA AUTOMOBILULUI:

• Ecrane cu zgomot

• Suport pentru biciclete

• Generator

• Cuptor cu microunde

• Cameră de parcare spate

• Navigator GPS

• Copertină

• Pachet de pat

• Scaune și masă exterioare

• Echipamente de bucătărie, ustensile, oale și tigăi

• Pasagerii animalelor sunt permise

• Kilometraj nelimitat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.